Pletena baštenska garnitura

Pletena baštenska garnitura

Pletena baštenska garnitura od pruća će vam pomoći da ulepšate svoju baštu, terasu, vrt ili zatvoreni prostor. Bez obzira da li želite da osvežite svoju terasu, baštu, vrt, kafić ili restoran imamo idealne pletene baštenske stolice.
Naša baštenska garnitura je atraktivna i udobne i predstavlja utočište za opuštanje. Svaki pojedinačni komad predstavlja umetničko delo rada deset prstiju, gde majstori sa veštinom upliću svaki prut. Pletena baštenska garnitura će se savršeno uklopiti u vaš ambijent, ali postoji mogućnost pojedničanog naručivanje većeg broja stolica. Pletena garnitura je idealna za opuštanje tokom letnjih dana u senci drveta ili za uživanje na suncu.

Sastav proizvoda i održavanje:
Proizvod je 100 % napravljen od prirodnih materijala. Pletene baštenske stolice su kombinacija drveta sa prućem, dok je konstrukcija pletenog stola napravljena od drveta a tabla izrađena od iverice u kombinaciji sa prućem. Garnitura je jednostavna za održavanje i trajaće dugi niz godina ukoliko se pravilno održava. Pravilno održavanje podrazumeva da se ne izlaže vodi i izvoru vlage. Godisnjim lakiranjem produžićete trajnost, originalnost i sjaj garniture.

Veličina:
Širina sedišta: 50 cm
Dubina sedišta: 40 cm
Visina naslona: 55 cm
Visina stolice: 105 cm
Dužina stola: 75 cm
Širina stola: 55 cm
Visina stola: 65 cm

Zaštita životne sredine:
Korišćenjem prirodnih materijala, poput vrbovog pruća, koji je u potpunosti biorazgradiv, izbegavamo upotrebu veštačkih materijala poput plastike kojoj je potrebno čak i do 1000 godina kako bi se razgradila. Na ovakav način brinemo o prirodi i doprinosimo očuvanju životne sredine.

Možda će vam se svideti …