Pletena baštenska stolica

Pletena baštenska stolica

Pletena baštenska stolica je izrađena od obnovljivih prirodnih materijala i ispletena od strane iskusnog majstora. Ručni rad čini da svaka naša pletena stolica bude jedinstvena u moru ostalog baštenskog nameštaja. Iako su jedinstvene trudimo se da prilikom proizvodnje budu iste. Dizajnirana je tako da osim rustičnog, tradinionalnog i unikatnog izgleda bude i udobna i ekonomična. Svoju udobnost pruća svojim dubokim sedištem i visokim prozirnim naslonom koji je ispleten od pruća. Ova pletena baštenska stolica osim što je udobna za sedenje, takođe je lagana za premeštanje i odlaganje. Pletena stolica (fotelja) od pruća je idealana kako za male terase i balkone, tako i za veliku terase u vidu baštenske garniture koja predstavlja komplet pletenih baštenskih stolica sa stolom tj. baštenske pletene garniture. Baštenske stolice u kombinaciji sa velikim baštenskim stolom su velika pletena baštenska garnitura . Da bi ste je uskladili sa vašim ambijentom dodajte joj dekorativne jastuke, jastuke možete pronaći u raznim prodavnicama bilo sa jastučićem za naslnom bilo samo za deo koji služi za sedenje na baštenskoj stolici. U zavisnosti od vašeg kutka, možete odabrati bilo koju boju, jer se prirodna boja pruta slaže sa svakom bojom, zato je pletena baštenska stolica izrađena tako da se uklopi u svaki kutak. Ukoliko imate manji prostor možete poručiti pojedinačno jednu stolicu ili pak dve, možda je bolje da pročitate nekoliko saveta pre nego što se odlučite za kupovinu baštenskog nameštaja. Savete možete pogledati klikom OVDE.

Nakon napornog dana pronađite vremena za sebe i prepustite se njihovim udobnostima uz hladni napitak i uživanje sa porodimo i prijateljima. Baštenska stolica – fotelja je pogodna za vrtove, terase, balkone, kafice, bašte i restorane. Posebna je i jedinstvena jer pruža rustičan izgled etno kafanama, kao i restoranima koji poseduju baštu. Ukoliko posedujete dvorište i baštu savršeno će se uklopiti. Pletene stolice se mogu koristiti i u kućama ili pak zatvorenim terama, predstavljaju pun pogodak ukoliko imate drvenu ogradicu ili balkon.

Sastav proizvoda i održavanje:
Pletena baštenska stolica je 100 % napravljena od prirodnih materijala. Konstrukcija izrađena od drveta joje, sedište od pune daske debljine 2,5cm. Sedište je ispleteno vitkicama upravno zbog dugotrajnosti tako da je na vama samo da menjate sundjere za sedenje i kombinujete boje koje vama odgovaraju. Naslon stolice je urađen od vrbovog pruća dok su rukohvati ispleteni u vidu pletenice isto od pruća. Baštenska stolica je jednostavna za održavanje, što je takođe jedan od bitnijih faktora za odabir baštenskog nameštaja i trajaće dugi niz godina ukoliko se pravilno održava. Pravilno održavanje podrazumeva da se ne izlaže vodi i izvoru vlage. Godisnjim lakiranjem produžićete trajnost, originalnost i sjaj stolice.

Veličina pletene baštenske stolice:
Širina sedišta: 50 cm
Dubina sedišta: 40 cm
Visina naslona: 55 cm
Visina stolice: 105 cm
Težina: 6,8 kg;

Zaštita životne sredine:

S obzirom na zagađenost planete, trebalo bi brinuti o zaštiti životne sredine. Upravo korišćenjem prirodnih materijala, poput vrbovog pruća, koji je u potpunosti biorazgradiv, izbegavamo upotrebu veštačkih materijala poput plastike kojoj je potrebno čak i do 1000 godina kako bi se razgradila. Na ovakav način brinemo o prirodi, zdravom životnom okruženju za našu decu i generacije koje nadolaze. Prilikom kupovine treba biti savestan i odgovoran za očuvanje životne sredine.